ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ

 

Η υπεύθυνη λύση για κάθε σας πρόβλημα...

Το όραμά μας είναι σχετικά απλό. Στο επίκεντρο της κάθε μας κίνησης είναι ο Πελάτης μας. Οι συνεργάτες μας θα κάνουν τις ιδέες σας πραγματικότητα.

 

Με την πείρα των χρόνων (εδώ και τρεις γενεές ) στον χώρο της παροχής υπηρεσιών στον οικοδομικό τομέα , η πρώην οικογενειακή εργασία προχωρά με ανοδικό ρυθμό και μπαίνοντας όλο και σε πιο εξειδικευμένες εφαρμογές με τα πιο σύγχρονα υλικά και μεθόδους εξασφαλίζοντας στους πελάτες την σιγουριά και τη διαχρονικότητα στα όποια οικοδομικά προβλήματα και εάν έχουν.


Με έδρα πλέον τα τεχνικά γραφεία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗΣ αναπτυσσόμαστε και προχωράμε με σταθερότητα και αφοσίωση σε οικοδομικές παροχές σε όλη την Ελλάδα.
Με τους καλύτερους εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων και με έμπειρο εργατικό δυναμικό αναλαμβάνουμε να επιλύσουμε και το πιο δύσκολο έργο .
Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχοντας τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μέσα από σχολή δομικών εργασιών και εφαρμογές σχεδίου εσωτερικών χώρων καθώς και την πρακτική πείρα χρονών μέσα στις οικοδομικές, υπογράφουν για την ποιότητα και διαχρονικότητα των εργασιών.

 

Το τεχνικό γραφείο το οποίο λειτουργεί από το 1990 έχει να επιδείξει πλήθος κατασκευών σε ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα
Επίσης μπορούμε να σας προμηθέψουμε με διάφορα δομικά και όχι μόνο υλικά από συνεργαζόμενα εργοστάσια και συνεργάτες της Ελλάδος και του εξωτερικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πρωτίστως το οικονομικό τους κέρδος.

 

Ζώντας τις ανάγκες της σημερινής εποχής δεν κλείνουμε τα μάτια στην οικονομική στενότητα των πελατών μας και τους βοηθάμε να επισκευάσουν ή να ανακαινίσουν το σπιτικό τους με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 

Δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε με λόγια για το προφίλ του γραφείου μας αλλά ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ικανοποίηση να σας το αποδείξουμε με πράξεις.


 


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

 


ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ

 


ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΔΟΜΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

 

 
ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

 

 
ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ

 


ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ - ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ